Nyborg Friskole i EBs skolefodboldturnering

Igen i år deltog skolen på både drenge og pigesiden i Ekstra Bladets fodboldturnering. Igen i år blev det til et par flotte sejre i den indledende kamp, hvor drengene slog Birkhovedskolen 2-0 og piger først vandt uden kamp, men senere vandt en gyser mod Nymarkskolen med 3-2. Næste runde blev dog desværre endestationen for begge hold, da pigerne kom i menneskehænder mod et af de stærkeste hold på Fyn og måtte forlade banen med et klart nederlag til Hindsholmskolen fra Middelfart. Drengene tabte i en nervepirrende straffesparkskonkurrence til Danehofskolen. To ting er dog helt sikre og det er, at alle gav deres bedste indsats og at Træner Dan vil vende tilbage næste skoleår med to nye kampklare hold.

Kom til infomøde om kommende 7. årgang og 10 klasse skoleår 20/21
21. januar 2020
Mette Kaas
Kom og hør om vores ungemiljø, hvad der sker i løbet af skoleåret samt undervisningen på Nyborg Friskole: 7. årgang (skoleår 20/21) onsdag d. 19 februar kl 16:30-17:30 10 klasse (skoleår 20/21) onsdag d. 19 februar kl 17:45-18:30
Kunstprojekt er snart i mål
10. december 2019
Mette Kaas
Hyggelig og kreativ dag på tværs af klasser
15. november 2019
Mette Kaas
I dag har store og små arbejdet sammen i mindre grupper omkring "Fortællinger fra danmarkshistorien" Super hyggelig og god stemning, hvor de store og små elever lærer hinanden at kende og lærer af hinanden. Se flere billeder på skolens Facebook og Instagram.
Barndommens fortællinger med kunstner Nigel Thomas
24. oktober 2019
Kunstprojektbeskrivelse: Nyborg Friskole har sammen med kunstneren, Nigel Thomas vundet udlodningen af Lærerstandens Kunstsponsorater til udsmykningen af skolen. Kunstværket består af 3 værker fordelt på 3 områder (indskoling, mellemtrin og AUT). Kunstværkerne tager udgangspunkt i elevernes forskellighed og mangfoldighed og omhandler elevernes selvforståelse som individ og som del af et fællesskab. Vi er i dag startet op med 3-4 klasse, og vil også i samarbejde med elever fra 5-6 klasse, indskolingen samt AUT udsmykke skolen den næste måned. Glæder os over projektet og ser frem til resultatet i starten af december.
Blokuge om Danmarks historie, arkitektur samt aviskonkurrence summer af kreativitet
26. september 2019
Grupper på tværs af klasserne i Børnemiljøet har i denne uge arbejdet i forskellige værksteder med årstemaet Danmarks historie. Der er blevet lavet vindmøller, kik-kasser, stopmotionfilm m.m 8. årgang er traditionen tro med i den landsdækkende nyhedskonkurrence om at lave den bedste trykte avis eller web-avis. Dette års tema er "Sandhed og Løgn" Link til aviser bliver offentliggjort og sendt afsted fredag d. 27 september. 9. årgang har arbejdet med arkitektur. De har fået tildelt en bygning  i Nyborg, hvor de i grupper har redesignet bygningen til et nyt sted, som de ville ønske det. Fx er "Lynfrosten" blevet til Nyborgs Streetfood og skolens kirke og gården dertil en kantine.