Ny tradition: Høstfest på Nyborg Friskole
15. september 2022
Morten Reil

Lørdag den 10. september indbyder Nyborg Friskole til høstfest for første gang. I høstsangen over dem alle, Marken er mejet, står der ”Bind så korn i krans, hurra her til lands, slutter høsten altid med et gilde og en dans”. Denne sætning tager vi ganske alvorligt.

Det er godt med traditioner, så har man nemlig noget at se frem til. Vores nye initiativ, Høstfesten skal gerne blive til en god og tilbagevendende tradition, hvor skolens elever, forældre og ansatte lukker portene op og byder indenfor til en høstfest. Det hele foregår lørdag den 10. september i tidsrummer 11.00 til 15.00. I disse fire timer vil der blive sat fokus på det gode liv og glæden ved at være sammen. Vi skal fejre den gode sommer og den gode høst!

Alle klasser (elever og forældre) vil være vært for både en aktivitet og en forplejning. Vi byder på alt fra andedam, guldgravning, ansigts- og stenmaling til diverse spil, konkurrencer, flødebollekast og gyseroplevelser i nonnegangen. Og så skal høsten naturligvis synges ind med et kæmpe fællessangskor. Hvis man bliver sulten, kan man se frem til forskellige salater, pølsehorn, mad-pandekager, pirogger og grillmad. Til dessert kan man f.eks. købe frugtsalat eller popkorn til kaffen. Alt overskud går til elevrådet.

ALLE ER VELKOMNE

Gæster behøver ikke at have et særligt tilhørsforhold til Nyborg Friskole. Så tag gerne naboen, bedsteforældre eller vennerne med 😊

LOPPEMARKED

Høstfesten inkluderer også et loppemarked. Rundt i gemmerne ligger der ganske givet mange ting, som vi ikke lige bruger, og som måske kan finde en ny ejermand, ejerdreng eller ejerpige. I bæredygtighedens tegn tror vi på, at det er godt for os alle og for klimaet, hvis vi også bruger høstfesten til at udveksle genstande, tøj, smykker, LP´er eller legetøj.

10. KLASSE PÅ NYBORG FRISKOLE

Hvis du er interesseret i at høre mere om den nye 10. klasse, som genopstår til august 2023, har gruppen bag dette initiativ også stablet en bod på benene. Her kan du høre meget mere om tankerne bag et anderledes 10. klassesår, hvor elever kommer rigtig meget i spil og kan påvirke deres 10. skoleår på allerbedste vis.

Nu optager vi elever til 7. klasse (skoleåret 2023-24)
19. januar 2023
Morten Reil
Nu optager vi elever til ny 7. klasse! Nyborg Friskole er tosporet i udskolingen. Hvis du går i 6. klasse nu og gerne vil vide mere om 7. klasse på Nyborg Friskole, så kom til drop-in infomøde. Du kan vælge mellem tirsdag den 7/2 eller mandag den 27/2 – begge dage kl. 16.00 – 17.00. Her vil … Continue reading Nu optager vi elever til 7. klasse (skoleåret 2023-24)
Tredje og sidste infomøde om ny 10. klasse. Kun få ledige pladser!
19. januar 2023
Morten Reil
Kun få pladser tilbage i kommende 10. klasse! Til august går vores nye 10. klasse i luften. Vi glæder os allerede – og nu er der kun få pladser tilbage i klassen. Er du nysgerrig? Går du i 8. eller 9. klasse, og vil du vide mere om 10. klasse på Nyborg Friskole? Så kom … Continue reading Tredje og sidste infomøde om ny 10. klasse. Kun få ledige pladser!
Nyt om den nye 10. klasse på Nyborg Friskole
07. oktober 2022
Jesper Vognsgaard
Forberedelserne til at genindføre 10. klasse på Nyborg Friskole er i fuld gang. Fyns Stiftstidende har den 6/10 bragt en artikel om det nye tiltag. Den kan læses her. Interesserede kan læse mere her på hjemmesiden i kassen ”NY 10. klasse”. Her kan man også se den nye film om tankerne bag 10. klasse. Hvis … Continue reading Nyt om den nye 10. klasse på Nyborg Friskole
Frugtordning - frisk frugt til alle
06. oktober 2022
Morten Reil
Fra skoleåret 2022-23 har vi fået tilskud fra EU, der sætter os i stand til at tilbyde alle elever et stykke gratis økologisk frugt i 170 ud af skoleårets 200 dage. Det vil være forskellige typer frugt afhængig af, hvad leverandøren kan skaffe og afhængig af årets gang. Vi både håber og tror på, at … Continue reading Frugtordning – frisk frugt til alle
Jubilæumsskrift: Læs om skolens første 25 år
15. september 2022
Morten Reil
Nu kan du læse Nyborg Friskoles 25-års jubilæumsskrift. Her kan du blive klogere på skolens historie, læse reportager fra vores jubilæumsfest og få meget mere at vide om Nyborg Friskole anno 2022.