Kom til infomøde om kommende 7. årgang og 10 klasse skoleår 20/21
21. januar 2020
Mette Kaas

Kom og hør om vores ungemiljø, hvad der sker i løbet af skoleåret samt undervisningen på Nyborg Friskole:

7. årgang (skoleår 20/21) onsdag d. 19 februar kl 16:30-17:30

10 klasse (skoleår 20/21) onsdag d. 19 februar kl 17:45-18:30

Kunstprojekt er snart i mål
10. december 2019
Mette Kaas
Hyggelig og kreativ dag på tværs af klasser
15. november 2019
Mette Kaas
I dag har store og små arbejdet sammen i mindre grupper omkring "Fortællinger fra danmarkshistorien" Super hyggelig og god stemning, hvor de store og små elever lærer hinanden at kende og lærer af hinanden. Se flere billeder på skolens Facebook og Instagram.
Barndommens fortællinger med kunstner Nigel Thomas
24. oktober 2019
Kunstprojektbeskrivelse: Nyborg Friskole har sammen med kunstneren, Nigel Thomas vundet udlodningen af Lærerstandens Kunstsponsorater til udsmykningen af skolen. Kunstværket består af 3 værker fordelt på 3 områder (indskoling, mellemtrin og AUT). Kunstværkerne tager udgangspunkt i elevernes forskellighed og mangfoldighed og omhandler elevernes selvforståelse som individ og som del af et fællesskab. Vi er i dag startet op med 3-4 klasse, og vil også i samarbejde med elever fra 5-6 klasse, indskolingen samt AUT udsmykke skolen den næste måned. Glæder os over projektet og ser frem til resultatet i starten af december.
Blokuge om Danmarks historie, arkitektur samt aviskonkurrence summer af kreativitet
26. september 2019
Grupper på tværs af klasserne i Børnemiljøet har i denne uge arbejdet i forskellige værksteder med årstemaet Danmarks historie. Der er blevet lavet vindmøller, kik-kasser, stopmotionfilm m.m 8. årgang er traditionen tro med i den landsdækkende nyhedskonkurrence om at lave den bedste trykte avis eller web-avis. Dette års tema er "Sandhed og Løgn" Link til aviser bliver offentliggjort og sendt afsted fredag d. 27 september. 9. årgang har arbejdet med arkitektur. De har fået tildelt en bygning  i Nyborg, hvor de i grupper har redesignet bygningen til et nyt sted, som de ville ønske det. Fx er "Lynfrosten" blevet til Nyborgs Streetfood og skolens kirke og gården dertil en kantine.
Blokuge i uge 43
Hele skolen var nærmest på den anden ende i uge 43, da der blev afholdt blokuge på alle klassetrin. Der foregik mange interessante anderledes ting i de to afdelinger. Eksempelvis var der i børnemiljøet fokus på blandt andet kreativitet inden for emner som "Opfind nye lege" og "lav en skulptur over et eventyr". I ungemiljøet var der blandt andet deltagelse i en national aviskonkurrence og fokus på demokratiet i form af det kommende kommunalvalg. Der var blandt andet politisk debat i kirken med deltagelse af to af de yngste kandidater, der dygtigt debatterede og forklarede sig om de emner som interesserer eleverne mest. 10.kl lavede OSO-opgave, der blev præsenteret om torsdagen i multihallen. Der blev overalt på skolen arbejdet intenst i de anderledes dage.